Promenad med fall!

Tog en skön tur till vattnet idag, var ju tvungen att se hur stormen Hilde gått åt på naturen här. Inte så farligt tycker jag. Det var tyvärr värre i inlandet. Men en härlig skymning var det och hundarna sprang som galningar!
P1060419
Alldeles gulaktig var himlen i eftermiddag, härligt att bara stå och titta på.
P1060417

Börjar frysa på i viken nu!
P1060418

Isbetäckta grässtån.
P1060426

Dessa stenar var som ”glaserade” av is, jättevackra!
P1060420

P1060421

Små isbitar i vattnet!

P1060422

Någon hade sysselsatt sig med att bilda detta mönster med stenar vid vattnet, vackert tycker jag. Fick inte med hela mönstret men ni ser lite av det. Kul!
P1060427

Var ju tvungen att kolla om båten stod kvar efter stormen Hilde, och jo, det gjorde den. Hade bara lättat lite från backen.
P1060430
En annan som lättat lite var jag, hundarna sprang som ena galningar med vid vattnet. Ena hunden genade dock lite väl nära mitt ben, slutade med att jag föll som en fura på stenhård mark! Slutade bättre än väntat, en stukad tumme. Fick dock inte några bra foton på ligisterna, skulle lätt kunnat sälja dom för en femma styck efter det. Men en av hundarna hjälpte mig faktiskt upp igen och hem kom vi. En skön tur i ”alla fall”! 🙂

Detta inlägg publicerades i natur, Naturfoton! och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Promenad med fall!

  1. Jag skriver:

    Så vackra bilder du visar! Det där gula ljuset är magiskt. Och isade stenar och allt, vi har en bit kvar till dess, tänker jag. Sån otur med tummen, det kan värka ordentligt! Du får sköta om dig!

    Gilla

  2. Blåst af Kuling skriver:

    Otroligt vackra bilder! Hoppas att det onda i tummen snart är som bortblåst!
    Kram

    Gilla

  3. Ninna skriver:

    Vansinnigt vackert! Den med de stora stenarna i förgrunden är min favorit, den fjärde från slutet alltså. Riktigt fantastiskt vacker bild!

    Gilla

  4. suttecity skriver:

    Snyggt fångat!

    Gilla

  5. christinafotograferar skriver:

    Vilka fina bilder. Så vackra de med solnedgångar och så gillar jag den med istappar på grässtråna på stenarna! och de frysta glansiga stenarna:)

    Gilla

  6. bibbishantverk skriver:

    Du är en rackare på att finna ut vackra motiv till dina bilder. Fantastiskt. Hoppas det ger sig med tummen för du har ju mycket pyssel att göra framledes. Lite tur i oturen var det ju också att det ”bara” blev tummen som skadades. Huvva du kunde slagit dig fördärvad.
    Men glada vovvar med spring i benen tänker inte på det.

    Gilla

    • bibbipson skriver:

      Tackar, så roligt att du tyckte om bilderna. Jo, glada vovvar tänker inte så mycket. Jo, tummen är redan lite bättre, så nu ska det grejas lite till före jul. Var på marknad igår igen, alltid lika kuligt! 🙂

      Gilla

Lämna en kommentar