Nytt år!

Önskar er God Fortsättning på det nya året! 🙂 Här har jag fotat i motljus, så det ser ut som om isen ”glöder” i trädet. Kanske inte så proffsigt, men ganska fint! 😉P1070891 Och mina hundar blev fotade, inte det lättaste. Två vilda, glada, rufsiga hundar som inte alls hade lust att sitta still. Ja,ja, dom är söta. Och nyåret klarade vi ganska bra i bastun och med bomull i öronen och FB i mobilen. Förstår inte varför det skall smällas så ini vassen. Gubben som satt uppe sa att rutorna hade skakat. Ja, en förhoppning om att reglerna ändras kanske inte vore så dumt för både tama och vilda djur.

Önskar Er Alla En God Fortsättning På Det Nya Året! ❤

P1070894

Detta inlägg publicerades i Mina hundar!, Naturfoton! och märktes , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Nytt år!

  1. Lollo skriver:

    Jättefina bilder! Mycket vackert i motljuset. Önskar dig ett fint 2015 …

    Vill också tala om att armbanden har nått sina mottagare, och ihop med tanken kring fåglarna som du försökte få till så rördes faktiskt min dotter till tårar. Men det tog tid innan ho fick det. Paketet låg här i Sverige i 18 dagar och kom inte fram förrän i mellandagarna. Därför har det varit lite tyst om dem och jag har inte kunnat skriva om dem på bloggen för att jag inte ville avslöja presenterna.
    Det kommer nog ett inlägg om det med tiden …
    Tack för din fina insats med armbanden, som blev så lyckade presenter. Även det breda armbandet med döskallar blev jättebra.

    Sitter med ett av dem jag behöll på mig nu … 🙂

    Gillad av 1 person

    • bibbipson skriver:

      Tack! Åh så bra att det blev till glädje om än med tårar. Är ju lite svårt att få till det så det passar alla. Ja, posten är ju lite som den är. Men bra att de kom fram om än lite försenat.
      Jätteroligt att ni är nöjda! Ser fram emot inlägget om de senare. Skall kolla in din blogg. God fortsättning på det nya året! 🙂

      Gillad av 1 person

  2. Jag skriver:

    Jättefint gyllene foto! En god fortsättning på år 2015, Bibbi!

    Gillad av 1 person

  3. bibbishantverk skriver:

    Det ser ut som om det sitter små lampor på grenarna. Jättefint. Du är väldigt duktig på att hitta fina motiv. God fortsättning på det nya året.

    Gillad av 1 person

  4. Bibbi skriver:

    God fortsättning. Den glödande isen blev ju urläcker. Och ena vovven ser ut att glöda också med solen som förgyller den ljusa pälsen. Fint.

    Gillad av 1 person

    • bibbipson skriver:

      Tack! Ja, lite ”lysande” var den ju. Jätteroligt att fler ser det jag ser. Ja, hon är min ”guldhund”, väldigt speciell tjej. Hon är mamma till den svarta Älva. Ja, pälsen får ett visst lyster i solen där. 🙂

      Gilla

  5. Pia Carlsson skriver:

    Vilka fina bilder! Önskar dig god fortsättning oxå / kram

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar