Växtkraft på skogsturen!

Blev en skogstur idag, och där fanns många träd att titta på. Finner inte ord! Men man kan säga att dessa träd har enorm växtkraft! På den översta bilden har stammarna helt enkelt växt ihop i varandra av någon anledning. Två är starkare, kanske den tänkte!P1080039 På denna andra bilden, är ett träd som vägrat ge upp. den har nog rest sig mer än en gång.P1080046 På denna tredje bild är ett träd som inte heller gett upp, bara delat på sig. Förmodligen har det blivit avbrutet när det var ungt och fått nya grenar långt ner på stammen. Har aldrig sett ett sådant träd förut. Men vilken växtkraft!P1080052Det var en underbar vårdag idag. 🙂P1080041Och så några mer eller mindre bra bilder på de rufsiga och långhåriga pudlarna. De njöt i fulla drag och snusade överallt. Många goa lukter som smält fram här.  De hittade flera nya fina godisstenar också. De tyckte de själva i alla fall! Tur det fanns godis i fickan.:)P1080054P1080045Spökhundar i urskogen! ;pP1080049P1080043P1080042P1080040

Det här inlägget postades i Mina hundar!, natur, träd och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Växtkraft på skogsturen!

 1. Jag skriver:

  Det var verkligen speciella träd! Man ser mycket underligheter, eller ska vi säga naturens under när man strövar i skogen. Fina bilder på hundarna, kan tro att de njuter!

  Gilla

  • bibbipson skriver:

   Ja, naturen är speciell och en källa till energi i alla fall för mig. Hundarna får fin motion när de följer med. Just nu är det ju väldigt behagligt att vara ute. Fast igår fick vi hagel och snö, så nu är gården full av snö.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s