Bästaste mosters blommor!

Var till bästaste moster och fikade idag. Hon har gröna fingrar hon. Kolla in hennes kaktus och hibiskus, vilka blommor! 🙂

1157748_562426910484006_1607269442_n[1]1094781_562427013817329_1613018171_n[1]1098240_562427137150650_1020128305_n[1]Taget med mobilen, därav den dåliga bildkvaliteten.

Detta inlägg publicerades i blommor och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Bästaste mosters blommor!

  1. Ninna skriver:

    WoW!!! Ja det är verkligen fantastiska blommor!

    Gilla

    • bibbipson skriver:

      Jo, hon har alltid haft fina blommor. Vet inte vad hon gör med blommorna, men fina är dom! 🙂

      Gilla

      • Ninna skriver:

        Hon har nog jordiga fingrar, inte nödvändigtvis grön jord. 😉

        Gilla

      • bibbipson skriver:

        Ha,ha, ja, då måste hon alltid ha jordiga fingrar så mycket som hon håller på med sina blommor! 😉

        Gilla

      • Ninna skriver:

        Kan det möjligen vara förklaringen till döden i min trädgård? Eller ska jag skylla på det mastodonta myrboet under gräsmattan?
        hehe…

        Gilla

      • bibbipson skriver:

        Ha ha, ja, där myrbon finns trivs inte blommor, inte här heller. Blir ingen plats för rötterna! 🙂

        Gilla

      • Ninna skriver:

        Suck… tänk vilken massa hundralappar jag slängt ut helt i onödan….
        Undrar om min kaprifol klarat sig så jag kan ta den med vid flytten? Den står längst bort i hörnet så långt från myrboet som nån kan komma.
        Det var först förra sommaren när jag råkade se när de svärmade, som jag insåg hur enormt boet måste vara. Under gräsmattan. Större delen av ytan, som en ganska rund cirkel.
        Men varken bostadsföretaget eller anticimex gör något åt det.Ska minsann påpeka det på onsdag vid besiktningen av lägenheten, om jag bara kommer ihåg det.
        Inte för att det lär göra nån nytta, och jag flyttar ju så jag behöver egentligen inte bry mig mera.

        Gilla

      • bibbipson skriver:

        Skönt du kommer ifrån det problemet. Så får du kanske se hur fint det blir där du nu flyttar. Så nej, bry dig inte, bara lämna myreländena bakom dig. Har aldrig varit med om att myror svärmar! Måste ju va hur mycket som helst på din lilla ”plätt”! Tycker synd om dig!

        Gilla

      • Ninna skriver:

        Det var helt otroligt. Har nog aldrig sett nåt liknande tidigare. Satt ute. Sen eftermiddag. Solen sken. Fick plötsligt se ovanligt många myror på stenplattorna och många av dem hade vingar. Fler och fler blev de.
        Sedan började de lyfta från marken och då ser jag hur det blänker och glittrar i gräset på massor av ställen och så lyfter flygmyror i svärmar och glittrar iväg bort nånstans.
        Gräsmattan är ca 3,5 m i fyrkant och i en cirkel strax innanför ytterkanterna gick nån sorts gräns.
        Ja det ska bli skönt slippa ifrån dem. Behöver inte ens tänka på att klippa nån gräsmatta hädanefter. Med mindre jag sätter upp ett staket och bokar in ett revir. Man varför göra det? Går ju att sitta utanför inglasningen i solen ändå. Och ägna tiden åt skrivande istället gör lukande och gräsklippning. 🙂

        Gilla

      • bibbipson skriver:

        Säger bara: Himmlars!!! Jo, det blir skönt att komma därifrån. Ja, skriva ska du naturligtvis göra! Lycka till med flytten. 🙂

        Gilla

      • Ninna skriver:

        Tack! 😀

        Gilla

  2. bibbishantverk skriver:

    Jösses vilka blommor. Att kaktusen blommar nu också. Härligt. Men det är ju så det är att en del har gröna fingrar och lyckas med det mesta.

    Gilla

    • bibbipson skriver:

      Ja eller hur! Jo, kaktusen är jättefin, förstår inte vad hon gör med sina blommor. Har alltid haft fina blommande blommor. Man blir lite avundsjuk faktiskt. Men man kan ju alltid fara till moster och njuta av hennes blommor, alltid är det nåt som blommar. Här är det bara orchideér som blommar, dom ska man ju torka ut, så det lyckas jag med! 😉

      Gilla

Lämna en kommentar